FOLLOW US
Warning: preg_match() expects parameter 2 to be string, array given in /home2/ballroomsbybambo/public_html/wp-includes/class-wp-block-parser.php on line 417

Warning: strlen() expects parameter 1 to be string, array given in /home2/ballroomsbybambo/public_html/wp-includes/class-wp-block-parser.php on line 489

SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

ro
en

Skip to Content

Botez

Meniuri speciale pentru copii —

Crestinarea unui copil reprezinta unul dintre cele mai importante momente din viata sa. Sarbatoreste acest eveniment unic printr-o petrecere de neuitat, in salonul Candelier al Ballrooms by Bamboo.

La noi vei gasi specialisti in organizari de evenimente care te vor indruma inainte de eveniment cu privire la alegerea meniului, a momentelor importante din cadrul petrecerii, iti vor oferi o varietate de sugestii cu privire la muzica, artisti, elemente de decor, aranjamente florale, candy-bar si tot ce ai nevoie astfel incat micutul sau micuta sa aiba parte de o petrecere de botez memorabila.

In plus, poti opta pentru meniuri create special pentru copii. Cei mici vor avea parte de preparate atent selectate si combinate, in cantitati potrivite pentru ei. Putem crea si spatii destinate special pentru cei mici, astfel incat ceilalti invitati sa nu fie deranjati.

Be fabulous. Be empowered. Be Blown Away!